Mureropgaver

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet.

Lad os klare opgaven for dig.

Jeg kan tilbyde en bred vifte af opgaver – Fra reparation af fuger til støbning af sokler. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt mig endelig.

Grundig kommunikation fra start

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan jeg bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Jeg spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Jeg holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos mig kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Jeg går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det mig, du skal kontakte.

Renovering af landkøkken

Hestewellness i Viborg

Projekter

Vil du se billeder af vores arbejde?

Går du i byggetanker?

Så kontakt Håndlangeren Jan Jakobsen og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.​